...nie wiem czy od tego samego...po prostu zawoziłem do warsztatu i mi wymieniali. Nikt na te filtry wcześniej nie narzekał (dobry mój kolega tam pracuje to i nie mam powodów mu nie wierzyć). Tak nawiasem mówiąc poproszę go t może coś znajdzie (jakąs nieszczelność). A czy przy samej pompie jest możliwośc zapowietrzenia?
Porsche chce przejąć kontrolę nad Volkswagenem
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
Porsche zamierza przejąć kontrolę nad koncernem Volkswagena.
Obecnie Porsche ma 30,9 proc. udziałów w VW. Chce dokupić kolejnych 20 proc., by w ten sposób objąć pakiet kontrolny w tym koncernie. Obecnie wartość Volkswagena, do którego należą takie marki, jak: Audi, Seat, Skoda, Bugatti, Lamborghini i Bentley, szacowana jest na ok. 150 mld euro.
Planowaną inwestycję zapowiedział Wendelin Wiedeking, chief executive w Porsche. Firma na zakup 20 proc. w VW ma wyłożyć 10 mld euro. Transakcja powinna zostać sfinalizowana w lipcu br., wymaga jednak zgody odpowiednich urzędów antymonopolowych.
Porsche dzięki tej fuzji może stać się największym koncernem motoryzacyjnym w Europie. Będzie rywalizować z Toyotą, Fordem i General Motors.
[Media i Marketing Polska]saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Janinho, :lol:
FMIC to intercooler montowany z przodu
a MSPANC to "mogłem się powstrzymać ale nie chciałem"
a swoją drogą use the force ( www.google.pl )
Komentarz
-
Komentarz